Jouw project laten groeien met onze hulp.

Onze coöperatieve missie

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Alleen initiatieven die aansluiten bij de onderstaande thema’s van onze maatschappelijke agenda komen in aanmerking voor een bijdrage uit het coöperatief dividend.

 

1. Versterken van lokale gemeenschappen

Initiatieven die gericht zijn op het leveren van een sociale impact in de wijk of regio.

2. Financieel Gezond Leven

Initiatieven om schuldenproblematiek te voorkomen en vermogensopbouw te stimuleren.

3. Duurzaam Wonen en de energietransitie

Initiatieven gericht op het verduurzamen van woningen.

4. Duurzaam Ondernemen

Initiatieven gericht op het stimuleren van groei door innovatie en verduurzaming van ondernemingen.

5. Banking4Food

Initiatieven gericht op het verduurzamen van de voedselketen in de regio en het vergroten van kennis op het gebied van gezonde voeding.

 

Leuk dat je een bijdrage vraagt aan Rabobank Drachten Noordoost Friesland voor jouw project of initiatief. We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere wereld! Om te kunnen beoordelen of een aanvraag in aanmerking komt voor een bijdrage, hebben wij een aantal gegevens nodig. Deze gegevens kun je direct invullen in dit digitale aanvraagformulier.

Daarnaast vragen wij in stap 3 een aantal documenten te uploaden om tot een goed onderbouwde besluitvorming te komen. Een plan van aanpak met een projectbegroting, een uittreksel van de Kamer van Koophandel en indien mogelijk offertes.

Stap 1 van 3
Vindt het project of initiatief plaats in het werkgebied van Rabobank Drachten Noordoost Friesland?*
* gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.