Jouw project laten groeien met onze hulp.

Onze coöperatieve missie

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Alleen initiatieven die aansluiten bij de vijf thema’s van onze maatschappelijke agenda kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit het coöperatief dividend.

 

1. Financieel Gezond Leven

Werken aan je financiële gezondheid

2. Duurzaam ondernemen

Ondernemers duurzaam helpen groeien

3. Duurzaam wonen

Bereikbaar voor iedereen

4. Duurzame voeding

Op weg naar een duurzame voedselproductie

5. Energietransitie

Bijdragen aan de klimaatdoelstellingen

Daarnaast zetten wij ons in voor het versterken van de lokale leefomgeving

Veel activiteiten van culturele organisaties en sportclubs passen in de jaarlijkse campagne Rabo ClubSupport. Deze aanvragen worden dan ook doorverwezen.

 

Leuk dat je een bijdrage vraagt aan Rabobank Waterland en Omstreken voor jouw project of initiatief. We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere wereld! Om te kunnen beoordelen of een aanvraag in aanmerking komt voor een bijdrage, hebben wij een aantal gegevens nodig. Deze gegevens kun je direct invullen in dit digitale aanvraagformulier.

Daarnaast vragen wij in stap 3 een aantal documenten te uploaden om tot een goed onderbouwde besluitvorming te komen. Een uitgewerkte begroting van het project, het meest recente financiële verslag en een uittreksel Kamer van Koophandel.

Stap 1 van 3
Vindt het project of initiatief plaats in het werkgebied van Rabobank Waterland en Omstreken?*
* gemarkeerde velden zijn noodzakelijk.